Sufi Hatinya, Jundi Peribadinya

Mulaqah Fasilitator-fasilitator Al-Jazary

Latest topics

» Marhalah Hubungan
Tue Jun 29, 2010 3:09 am by ustazshah

» lifeline 4 gaza... apa peranan kita??
Sat May 22, 2010 11:32 pm by ustazshah

» kenapa bawak islam mesti ada tentangan??? - isu dr asri
Thu Nov 05, 2009 5:26 am by ustazshah

» Umana' tak berjalan?
Fri Sep 18, 2009 11:57 pm by ad13

» komik penghayatan Ummah dan daie
Sat Sep 12, 2009 7:13 pm by ustazshah

» permasalahan ummah zaman sekarang
Sat Sep 12, 2009 6:58 pm by ustazshah

» Sesiapa yang kurang pengetahuannya dalam ilmu Selepas Effect!!!?
Sat Sep 05, 2009 10:11 pm by SirrulAsrar

» RAMADHAN thread ver. 1430
Thu Sep 03, 2009 9:29 pm by Mokhtar

» Hizbut Tahrir......apa pendapat antum?????
Mon Aug 31, 2009 4:57 pm by ustazshah

Navigation

Navigation

Affiliates

free forum

Affiliates

free forum


    Sesiapa yang kurang pengetahuannya dalam ilmu Selepas Effect!!!?

    Share

    Poll

    Ingin Mahir dalam After Effect?

    [ 0 ]
    0% [0%] 
    [ 0 ]
    0% [0%] 
    [ 0 ]
    0% [0%] 
    [ 0 ]
    0% [0%] 
    [ 2 ]
    100% [100%] 
    [ 0 ]
    0% [0%] 
    [ 0 ]
    0% [0%] 

    Total Votes: 2
    avatar
    muslimultimedia
    Orang Baru
    Orang Baru

    Male Lokasi : Al-Jazary madinah, jlan Siratalmustaqim, lot 34950, no. 6494
    Umur : 24
    Bilangan Pos : 25
    Tarikh daftar : 30/06/2009

    Sesiapa yang kurang pengetahuannya dalam ilmu Selepas Effect!!!?

    Post by muslimultimedia on Wed Jul 01, 2009 1:41 am

    bende nie simple jer, ana tak dokleh mahir sangat, kalau nak tahu lebih power dan lebih positif, tanye Mukufutaru Wink
    avatar
    ilman92
    Perdana Menteri
    Perdana Menteri

    Male Lokasi : Imperial Capital, Dar-el-Ehsan
    Umur : 24
    Bilangan Pos : 98
    Tarikh daftar : 19/06/2009

    Re: Sesiapa yang kurang pengetahuannya dalam ilmu Selepas Effect!!!?

    Post by ilman92 on Wed Jul 01, 2009 2:14 am

    vote ana simple: xtau gune


    _________________
    Muliaku kerana ISLAM!

    SirrulAsrar
    Orang Baru
    Orang Baru

    Male Umur : 28
    Bilangan Pos : 2
    Tarikh daftar : 03/09/2009

    Re: Sesiapa yang kurang pengetahuannya dalam ilmu Selepas Effect!!!?

    Post by SirrulAsrar on Sat Sep 05, 2009 10:11 pm

    Siapa tak tahu guna after effect(edit sendiri pergerakan 3D), boleh jer guna patch video dia. Ubah tulisan jer. Dari ubah2 tulisan, lepas tu ubah2 sikit gambar, lepas tu boleh lah tu.

    Orang atas ni guna sony vegas 7.0 kah? ada template atau transition tambahan tak? nak minta sikit. Jenuh guna yang sama saja.

    Sponsored content

    Re: Sesiapa yang kurang pengetahuannya dalam ilmu Selepas Effect!!!?

    Post by Sponsored content


      Current date/time is Wed May 24, 2017 6:21 am